Verwijzers verslavingszorg

Seksverslaving – verslaafd aan seks?

Bent u verslaafd aan seks? Dan heeft u een groeiende en obsessieve behoefte aan seksuele activiteiten. Het gaat hierbij niet alleen om geslachtsgemeenschap, een seksverslaving is veel breder dan dat. De gevolgen van een seksverslaving zijn ongezond, onverantwoord en schadelijk voor u en uw omgeving. Dit is daarom het moment om te breken met uw verslaving aan seks. Er is daarbij geen enkele reden voor schaamte! Kom in actie en bel 085 – 273 75 95 of mail naar info@vavc-ggz.nl voor de hulp die u zo hard kunt gebruiken.

Wat is een seksverslaving?

Bij een seksverslaving heeft u een groeiende behoefte aan activiteiten die met seks te maken hebben. De constante gedachten die u daarbij ervaart zijn dwangmatig en worden na verloop van tijd steeds heftiger. Omdat deze gedachten steeds terugkeren, houdt de seksverslaving u hiermee in zijn greep. Seks vormt voor u een obsessie waarvan u zelf niet los lijkt te kunnen breken. Uw gedrag op seksueel vlak neemt daarbij steeds extremere vormen aan. U kunt na verloop van tijd inzien dat bepaalde seksuele handelingen u niet meer kunnen bekoren. Daarom blijft u op zoek naar buitensporige manieren van seks om uw verslavende behoeftes te bevredigen.

Veel mensen ervaren schaamte, hopeloosheid en zeer negatieve gedachten als gevolg van een seksverslaving. Daarom proberen velen zelfstandig los te breken van hun verslaving aan seks. Heel vaak is dit geen succes en een terugval naar het oude verslavende gedrag lonkt. Echter kan een goede en professionele behandeling van uw seksverslaving helpen. Ons team van specialisten komt tot de kern van uw situatie en doet er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.

Symptomen van een verslaving aan seks

Zoals vermeld is een seksverslaving niet per se een verslaving aan de werkelijke ‘daad’. Het komt ook tot uiting in dwangmatige en obsessieve gedachten. Na verloop van tijd speelt seks een steeds grotere rol in uw leven spelen. Daarbij overheerst én beheerst seks uw leven. Mogelijk herkent u de volgende symptomen bij uzelf (of uw partner):

 • U vindt het lastig seksuele grenzen bij anderen te respecteren;
 • Uw seksuele gedachten en gedrag zorgen voor negatieve gedachten over uzelf;
 • Liefde, romances en het verleiden van andere mensen zijn voor u een obsessie;
 • Normale seks interesseert en bekoort u minder dan vroeger;
 • Pogingen om van uw seksverslaving af te komen leiden tot niks;
 • Andere gebieden in uw leven zijn of worden minder belangrijk vanwege uw seksverslaving;
 • Als u geen seks heeft, voelt u zich gestrest, angstig of rusteloos.

Een seksverslaving kan gepaard gaan met allerlei soorten gedrag. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

 • U heeft vaak risicovolle of onveilige seks;
 • Veel porno kijken;
 • Ongezond veel masturberen of seks hebben;
 • Veelvuldig bezoek van prostituees;
 • Voyeurisme of exhibitionisme;
 • U heeft een – of meerdere – affaire(s) voor uw seksuele behoeftes.

Het kan erg lastig zijn om te leven met een verslaving aan seks. Net als elke andere verslaving, houdt het u zich in zijn greep. Zelf breken met uw verslaving is dan ook lastig. Professionele hulp zoals wij die aanbieden kan u echter helpen. Wacht daarom niet langer en neem contact op voor de hulp die u zo hard nodig heeft.

Waarom is seks zo verslavend?

Een seksverslaving is een vorm van gedragsverslaving. Uw hersenen belonen u door dopamine (uw gelukshormoon) af te geven voor het gedrag dat u vertoont. Dit is anders dan bij een middelenverslaving. Hierbij geeft het middel (drugs of alcohol, bijvoorbeeld) u het euforische gevoel. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom seks een verslaving kan worden.

 • Lust. Seks is voor ons als mens de manier om ons voort te planten. Wij zijn er biologisch dan ook voor geprogrammeerd om seks fijn te vinden. Daarom belonen onze hersenen ons met dopamine, wat een manier is om ons goed te laten voelen. Wie kampt met een seksverslaving, is mogelijk verslaafd aan deze dopamine. Daarbij kunnen de hersenen de dopamine verwarren voor het overlevingsmechanisme van ons lichaam.
 • Bevestiging zelfbeeld. Een andere reden is meer psychologisch van aard. Veel seksverslaafden geven aan dat seks een manier is om gewaardeerd en erkend te voelen. De persoon met wie zij seks hebben, zorgt voor een gevoel van gewaardeerd te worden. Seks is in die zin een bevestiging van een (misschien wel negatief) zelfbeeld.

Een andere reden kan zijn dat u in uw jeugd een (psychisch) trauma heeft opgelopen. Vaak gaat dit gepaard met zeer negatieve gedachten en gevoelens, waarbij seks op latere leeftijd een manier is geworden om met deze pijn om te gaan. Wat de reden van uw seksverslaving dan ook mag zijn, u bent bij VAVC-GGZ aan het juiste adres om te breken met uw verslaving. U kunt erop rekenen dat onze specialisten het beste met u voor hebben en er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Neem dus zeker contact met ons op!

Afkicken seksverslaving – hoe krijg ik controle over mijn verslaving aan seks?

Overal om ons heen worden wij geconfronteerd met seks. Niet alleen op het internet, maar ook op het straatbeeld vliegen de seksueel getinte uitingen ons om de oren. In onze ervaring is het haast onmogelijk om zelfstandig af te kicken van een seksverslaving. Dit komt omdat een verleiding – en dus terugval – in een klein hoekje zit. Wij raden het daarom sterk aan om te breken met uw seksverslaving door middel van professionele hulp. Daarbij vinden wij het belangrijk om heel specifiek te kijken naar uw situatie. We kijken naar uw persoonlijkheid, uw sociale omgeving en welke relatie u met seks heeft. Op deze manier leren wij u zo goed mogelijk kennen waarbij wij u helpen los te breken van de grip die seks op u heeft.

Intakegesprek seksverslaving

Er zijn veel mensen die schaamte kennen voor hun verslaving. Wij van VAVC-GGZ vinden dat dit niet nodig is! Een verslaving kan namelijk iedereen overkomen en er is hierbij nooit een reden tot schaamte. Om u zo goed mogelijk te helpen, houden wij altijd een intakegesprek. In dit gesprek gaat u het gesprek aan met een gespecialiseerd psycholoog op een van onze locaties. Na afloop praat de psycholoog met een psychiater over zijn of haar bevindingen van het intakegesprek. Samen bespreken zij de manier hoe wij u kunnen helpen met uw problemen.

Behandelplan bij een seksverslaving

In totaal hebben wij vijf verschillende behandelmogelijkheden. Deze trajecten – die ook gecombineerd kunnen worden – verschillen qua intensiteit, duur en locatie. Voor welk behandelplan u in aanmerking komt, ligt aan het oordeel van onze specialisten.

1. Poliklinische behandeling seksverslaving

Bij de poliklinische behandeling spreekt u gedurende 8 tot 24 sessies met een psycholoog over uw verslaving aan seks. Hierbij wordt ingegaan op denk-en gedragspatronen die u heeft over seks waar u niet bewust van bent. Het gesprek vindt plaats op een van onze locaties.

2. Avondbehandeling seksverslaving

De avondbehandeling tegen seksverslaving vindt iedere dinsdag en donderdag plaats op onze locatie in Sittard. Tussen 19:00 en 22:00 is dit uw veilige haven waar u werkt aan de grip die de verslaving op u heeft. In totaal neemt het traject zo’n 12 tot 13 weken in beslag.

3. Tweedaagse behandeling seksverslaving

De tweedaagse behandeling biedt u de mogelijkheid om parttime te voldoen aan uw verplichtingen. Zo bent u twee dagen in de week van 09:00 tot 17:00 in de weer om te breken met uw verslaving. In totaal neemt de behandeling zo’n 9 weken in beslag.

4. Vijfdaagse behandeling seksverslaving

Bij de vijfdaagse behandeling bent u vijf dagen in de week van 09:00 tot 17:00 aan de slag met uw verslaving. Het is hiermee een intensievere behandelvorm dan de tweedaagse behandeling. Het traject neemt zo’n 12 tot 13 weken in beslag.

5. Klinische behandeling seksverslaving

Bij VAVC-GGZ hebben we ook een vijftal afkickklinieken. Deze bevinden zich in binnen- en buitenland (Portugal en Zuid-Afrika)

 • Afkickkliniek in Nederland – Cadier en Keer
 • Afkickkliniek in Zuid-Afrika – Huguenot
 • Afkickkliniek in Zuid- Afrika – Bekaruu
 • Afkickkliniek in Portugal – The School House
 • Afkickkliniek in Portugal – The Pine Tree House

Nazorg na behandeling seksverslaving

U bent bij VAVC-GGZ aan het juiste adres voor de behandeling van uw seksverslaving. Nazorg is binnen ons zorgpakket erg belangrijk. Wij streven er bij al onze behandelingen naar om een terugval te voorkomen. U staat er dus niet voor alleen voor nadat uw behandeling is afgelopen!  Wij vinden het belangrijk dat u in het dagelijkse leven permanent kunt breken van uw verslaving zonder te vervallen in uw oude gedrag. Wilt u eindelijk controle krijgen over uw verslaving? Neem dan contact met ons op.

Kosten van behandeling seksverslaving

Als u kampt met een seksverslaving, dan heeft u hier in het dagelijks leven veel hinder van. Het is daarom erg  dat de behandeling van een verslaving in het basispakket valt van de Nederlandse zorgverzekeraar. De behandeling wordt hierbij – met uitzondering van uw eigen risico – vergoed. Mocht u hierbij in aanmerking komen voor een opname in het buitenland, dan dient u de tickets en het vervoer naar de locatie ook zelf te betalen. Lees meer over de kosten en vergoeding van de behandelingen.

Gevolgen en risico’s seksverslaving

Er komen meerdere nadelen kijken bij een verslaving aan seks. Net als bij iedere andere verslaving, hebben deze betrekking op meerdere aspecten van uw leven en verschillen ze in welke mate ze invloed op u hebben. Enkele risico’s en gevaren zijn hierbij als volgt:

Psychologische risico’s seksverslaving

Een groot nadeel van een seksverslaving is dat het lastig is om uw gedachten te verzetten. Dit kan ertoe leiden dat u zich rusteloos of geïrriteerd voelt wanneer u geen seks heeft. U baalt natuurlijk van uw situatie en probeert er iets aan te doen. Helaas ondervindt u hetzelfde als vele anderen; zelfstandig van een seksverslaving afkomen is haast onmogelijk. Logischerwijs zorgt dit voor stress. Veel mensen grijpen dan naar manieren om de stress te kunnen managen. De – verslavende – stem in het hoofd zorgt er daarbij voor dat u weer in verslavende gedrag valt. Of u grijpt naar andere middelen om uw pijn te verdoven, zoals alcohol. Voor u het weet zit u in een erg negatieve en vicieuze cirkel.

Gezondheidsrisico’s seksverslaving

Een seksverslaving wordt na verloop van tijd steeds extremer. De grenzen van uw gedachten en gedrag zullen na verloop van tijd steeds verder vervagen. Daarbij zult u steeds extremere vormen van seks opzoeken om te kunnen voldoen aan uw behoeftes. Extremere seks staat vaak gelijk aan gevaarlijke en onveilige seks. U loopt daarbij kans op ernstige gezondheidsrisico’s. Denk aan de kans op seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) of een ongewenste zwangerschap.

Financiële risico’s seksverslaving

Een seksverslaving wordt na verloop van tijd steeds heftiger. Uw hersenen geven een steeds sterker signaal af dat u aan de verslaving moet voldoen. Dit kan ertoe leiden dat u steeds extremer seksueel gedrag gaat najagen. Het financiële risico dat u loopt wordt hierbij steeds sterker. Zo kan uw verslaving ervoor zorgen dat u veel geld gaat uitgeven aan sekslijnen, prostitutie, betaalde porno-kanalen of websites. Grenzen zullen hierbij vervagen en voor u het weet is het einde zoek.

Juridische risico’s seksverslaving

Heeft u steeds meer moeite om de seksuele grenzen van uw partner te respecteren? Neem dan direct contact met ons op voor hulp! U loopt de kans dat u op een dag uzelf niet meer kan controleren. De kans op onverantwoord gedrag zoals mishandeling of verkrachting neemt sterk toe. Seks dient altijd te gebeuren in overeenstemming met de betrokkenen. Als u dit steeds lastiger vindt, is dit een groot probleem waarbij u grote (juridische) risico’s loopt. Naast dat u uzelf ermee in de problemen kunt brengen, brengt u ook uw sekspartner er ook bij in gevaar.

Dubbele diagnose – seksverslaving en psychische stoornis

Regelmatig zien onze behandelaars mensen met een dubbele diagnose. Bij een dubbele diagnose heeft iemand zowel een verslaving als een psychische stoornis. U kunt bij een dergelijke stoornis denken aan ADHD, depressie, borderline of autisme. Het leven met een psychische stoornis kan veel vervelende gedachten en gevoelens met zich meebrengen. Denk daarbij aan hevige stemmingswisselingen, depressieve of zelfs suïcidale gedachten. Voor veel mensen is het een fikse uitdaging om hiermee om te gaan. Een manier voor uw hersenen om hiermee om te gaan is het grijpen naar een verslaving. De dopamine die uw hersenen vrijgeeft, zorgt er immers voor dat u zich tijdelijk weer wat beter voelt. Al is het maar voor een hele korte tijd. Dit is echter een schijnwerkelijkheid en de verslaving heeft u nog steeds in zijn greep.

Ontstaan dubbele diagnose – Ontstaan seksverslaving en psychische stoornis

Zowel mannen als vrouwen kunnen te maken krijgen met een verslaving aan seks. Onze behandelaars zien geregeld dat mensen die een seksverslaving hebben, eerder in het leven een (psychisch) trauma hebben meegemaakt. Dit diepgewortelde trauma, heeft ertoe geleid dat iemand erg negatieve gevoelens heeft ontwikkeld. Dit kan op latere leeftijd tot uiting komen in een (seks)verslaving, waarbij iemand zich onwaardig of afhankelijk van anderen ziet. Seks kan op deze manier een mechanisme om met deze pijn om te gaan. De jeugd kent vele mogelijke oorzaken voor een seksverslaving. Denk daarbij aan het ontbreken van een goed rolmodel of een te vroege blootstelling aan seks of seksueel materiaal. Herkent u deze problemen? Neem dan zeker contact op met ons. Onze therapeuten zijn er namelijk in gespecialiseerd om een dubbele diagnose gelijktijdig te behandelen.

Soorten psychische stoornis en seksverslaving – dubbele diagnose

Een seksverslaving kan in vele vormen en maten tot uiting komen. Er bestaan hier meerdere gradaties in, die ook nog kunnen verschillen naar aanleiding van het soort psychische stoornis dat u heeft. Wij kunnen u helpen bij de volgende combinaties:

Posttraumatische-stressstoornis (PTSS) en seksverslaving

Een posttraumatische-stressstoornis (PTSS) kan ontstaan door een traumatische ervaring die u in het verleden heeft meegemaakt. U kunt daarbij denken aan een mishandeling, verkrachting, ernstige verwonding, ongeluk of een beroving. Het is logisch dat u hier mentaal door wordt beïnvloed. Bij onze behandelaars bent u echter in de juiste handen.

ADHD en seksverslaving

Als u de diagnose heeft gekregen voor ADHD, bent u vaak druk en kunt u zich lastig concentreren. De term ADHD staat voor Attention Deficit Hyperactivity DisorderU kunt daardoor angstig zijn, snel boos worden of slecht slapen. Daarbij kunt u zich overmatig toeleggen op seks om uw problemen weg te stoppen.

ADD en seksverslaving

ADD lijkt in veel opzichten op ADHD, al hebben mensen met ADD geen last van hyperactief gedrag en dito gevoelens. Mensen met ADD zich vaak goed kunnen concentreren en ergens een grote – obsessieve – interesse voor ontwikkelen. De link met een obsessie en verslaving aan seks is dan ook snel gemaakt. Een lust wordt echter snel een last. Als u kampt met deze problemen, neem dan zeker contact met ons op!

Depressie en seksverslaving

Bij een depressie heeft u vaak ontzettend negatieve gedachten over uzelf en uw omgeving. Bijna niks kan u nog opvrolijken en u voelt zich futloos en leeg van binnen. Om de mentale pijn te ontvluchten, kunt u zich vergrijpen aan seksueel gedrag. Een verslaving ligt echter op de loer, zeker op tijden dat u zich beroerd voelt.

Seksverslaving en andere verslavingen

Zoals eerder vermeld is een verslaving aan seks een gedragsverslaving. Hierbij zijn uw hersenen verslaafd een bepaald soort gedrag. U bent – net als elk mens – ook ook vatbaar voor andere verslavingen. Dit kan ook een middelenverslaving zijn, waarbij u verslaafd bent aan een bepaald soort middel zoals drugs en alcohol. Een verslaving aan een middel kan ervoor zorgen dat u zich makkelijker vergrijpt aan seks. Het omgekeerde is ook mogelijk. U bent verslaafd aan seks en gebruikt middelen om dit makkelijker te maken. Wat uw combinatie-verslaving dan ook mag zijn; u bent bij ons aan het juiste adres! Bel ons daarom op het nummer 085-273 75 95 of stuur een mail naar info@vavc-ggz.nl.

Seksverslaving en alcoholverslaving

Er zijn veel mensen die (tijdens uitgaan) alcohol combineren met seks. Een reden daarvoor is dat alcohol uw hersenen verdooft. U voelt zich losser en vrijer in uw hoofd en het neemt op die manier uw emotionele en seksuele barrières weg. Op het begin ervaren veel mensen dit als iets positiefs. De combinatie van seks en alcohol wordt echter een probleem als het overmatig voorkomt. Het wordt problematisch als u voortdurend teveel alcohol drinkt, of niet meer in staat bent om seks te hebben zonder alcohol. Ook als u het gevoel heeft niet meer zelfstandig te kunnen losbreken van alcohol heeft u een probleem. U heeft dan een alcoholverslaving (LINK HOOFDPAGINA).

Gevolgen van seksverslaving en alcoholverslaving

Alcohol kan ernstige gezondheidsklachten met zich meebrengen. Zo kan het schade aan uw maag, darm en lever teweegbrengen. Ook kunnen uw hersenen gaan krimpen wanneer u gedurende lange tijd teveel alcohol drinkt. Daarnaast zorgt alcohol voor onverantwoord (seksueel) gedrag. U bent namelijk uzelf niet wanneer u alcohol drinkt! Dit kan tot onveilige seks leiden waarbij u de kans loopt op soa’s. Ook extreem seksueel gedrag behoort tot de mogelijkheden. Drank kan ervoor zorgen dat u uzelf overschat wat ertoe kan leiden dat u de grenzen van uw sekspartner niet respecteert.

Krijg grip op uw verslaving aan alcohol en seks

Houdt uw verslaving aan alcohol en seks u in zijn greep? Moet u constant denken aan seks en drinkt u te grote hoeveelheden alcohol? Neem in dat geval contact met ons op. Onze behandelaars zijn erin gespecialiseerd in beide soorten problemen. Hierbij pakken zij ook de daadwerkelijke oorzaak aan van uw problemen.

Seks verslaving en GHB-verslaving

Net als bij alcohol, kent GHB een verdovend effect op uw hersenen. Op die manier kan het uw grenzen verlagen en uw angsten laten verdwijnen. Een ander effect van GHB is dat u er opgewonden van kunt raken. Door deze redenen komt de combinatie van seks en GHB in het uitgaanscircuit vaak voor. Een verslaving aan beiden kan echter voor veel problemen in uw leven zorgen.

Negatieve gevolgen van verslaving aan GHB en seks

De kans op een overdosis is bij GHB sterk aanwezig omdat het erg lastig te doseren is. Daarbij GHB verlaagt uw grenzen waardoor u uzelf niet bent. Seksuele handelingen die u op dat moment onderneemt, zorgen er in nuchtere toestand voor dat u zich gaat schamen. Dit kan een vernietigend effect op uw zelfbeeld teweegbrengen. Dit is echter niet het enige nadeel van GHB. De drug staat namelijk ook wel bekend als de rapedrug (verkrachtingsdrug). Dit geeft weer dat GHB grote problemen in uw leven teweeg kan veroorzaken!

Gewenning aan GHB

GHB is een drug waar u naar verloop van tijd resistentie voor opbouwt. U heeft na verloop steeds meer van het middel nodig om de effecten van eerder te herleven. Daarnaast kunt u zowel geestelijk als lichamelijk afhankelijk worden van GHB. De drug wordt hiermee snel een verslaving waarbij het zich onlosmakend verbindt aan seks. U loopt daarbij de kans dat u alleen nog maar seks kunt hebben als u GHB gebruikt. Het staat voor zich dat een verslaving dan in de lucht hangt.

Hulp bij een verslaving aan GHB en seksverslaving

Bent u verslaafd aan GHB en seks? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn specialist in de behandeling van verslaving en helpen u het heft in handen te nemen. Krijg grip op uw leven en bel naar 085-273 75 95. Ook kunt u ons mailen op het mailadres: info@vavc-ggz.nl.

Verslaving seks en speed (amfetamine)

Snelle, pep, en speed zijn drie soorten benamingen voor Amfetamine. De werkzame stof beïnvloedt uw hersenen waarbij u het gevoel krijgt meer gefocust en alert te zijn. De link met seks is voor veel verslaafden daarom al snel gelegd. Zowel seks als speed werken erg verslavend en zorgen ervoor dat u in een staat van trans terechtkomt. Daarbij kunt u er naar verloop van tijd een steeds grotere behoefte ontwikkelen waardoor u steeds meer en vaker wilt gebruiken terwijl u seks heeft.

Effect van speed op seks

Zoals de naam van de drug het al weergeeft, heeft speed een stimulerend effect op uw lichaam en geest. Tijdelijk voelt u zich beter omdat u meer energie krijgt, u meer zelfverzekerd voelt en socialer wordt. Ook wekt speed lust op die aanzet tot het hebben van seks. Hier schuilt echter de valkuil. Veel mensen zien de positieve kanten in van speed en zien onvoldoende de risico’s in van de combinatie met seks. Speed is immers een harddrug en het gebruik kent vele nadelen en risico’s.

Risico’s seksverslaving en gebruik speed

Omdat speed zo’n stimulerend effect heeft op uw geest en lichaam, kunt u zich onverantwoord gaan gedragen. Pijntjes kunt u gaan negeren, wat voor bloedingen kan zorgen tijdens geslachtsgemeenschap. Dit is een ontzettend groot risico met het oog op uw gezondheid (soa’s). Omdat speed zowel eetlust als moeheid onderdrukt, raakt u eerder uitgeput en overbelast. Slapen wordt lastig en eten is niet aan de orde. Dit kent natuurlijk zijn weerslag op fysiek vlak. Zeker als u hierbij ook uitputtende seksuele activiteiten onderneemt, loopt u het risico dat u lichamelijk wordt uitgeput. U merkt het dus te laat wanneer uw lichaam u een halt toeroept.

Afkicken van speed en seksverslaving

Zoek hulp voor uw verslaving aan speed en seks voordat u uzelf en anderen er schade mee doet. U verdient de allerbeste hulp die u kunt krijgen, neem daarom contact met ons op. Wij helpen u de controle te krijgen over uw leven zodat u geen slaaf meer bent van uw eigen lichaam en verslavende gedachten!

Seksverslaving en cocaïneverslaving

Net als GHB en speed, kent cocaïne een stimulerende werking op uw geest. Hierbij kunt u zich onoverwinnelijk voelen en verhoogt het uw libido. Zelfoverschatting komt bij cocaïnegebruik dan ook vaak voor. Zowel cocaïne als seks hebben een zeer verslavende werking op uw hersenen. Voor u het weet kunt u niet meer genieten van seks zonder coke te gebruiken.

Hoe gaan een cocaïneverslaving en seksverslaving samen?

Cocaïne werkt stimulerend en grensverleggend op uw emotionele en mentale gesteldheid. Daarbij krijgt u een toenemende zin om seks te hebben. U zult echter (seksuele) risico’s nemen die u in nuchtere toestand nooit zou nemen. Grootheidswaanzin en zelfoverschatting komt bij een cocaïneverslaving dan ook vaak voor. U kunt bijvoorbeeld onveilige seks gaan hebben omdat u van mening bent dat een soa u toch niet zal overkomen.

Nadelen van cocaïne op seks

Cocaïne-gebruikers richten zich bij de harddrug op de voordelen die het op korte termijn met zich meebrengt. Toch kent cocaïne veel nadelen die ook op lange termijn tot uiting komen. De drug kan bij een overdosis levensgevaarlijk zijn. Maar ook op seksueel vlak zien velen de nadelen van coke niet in. Zo kan de drug ervoor zorgen dat u impotent raakt. Ook al zorgt cocaïne voor een toenemende drang naar seks, de daadwerkelijke seks wordt lastiger. Mannen kunnen last krijgen van een erectiestoornis en vrouwen kunnen een droge vagina krijgen.

Behandelen van seksverslaving en cocaïneverslaving

Het is noodzakelijk om hulp te zoeken bij een verslaving aan seks en cocaïne. Zelf losbreken is haast onmogelijk. Neem daarom contact met ons op of plan een kennismakingsgesprek in voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen.

Meer informatie over seksverslaving of direct aanmelden?

Heeft uw verslaving aan seks u al lang genoeg in zijn greep gehad? Bent u klaar om eindelijk weer de controle over uw leven te grijpen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Als specialist in de verslavingszorg helpen wij u weer het rechte pad op. Neem direct contact op via 085-273 75 95 of stuur een mail naar info@vavc-ggz.nl.

Direct hulp nodig?

Navigeer snel – seksverslaving

 

Waarom VAVC?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika

 

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie