Alcohol verslaving stoppen

Over ons

VAVC is een GGZ-instelling die gespecialiseerd is in verslavingszorg en het behandelen van psychosociale of psychiatrische problemen die vaak in combinatie met een verslaving voorkomen. De afkorting VAVC staat voor Vincere Ambulant Verslavingscentrum. Wij werken vanuit diverse behandellocaties in Nederland, Portugal en Zuid-Afrika.

Bij VAVC behandelen we zowel middelen– als gedragsverslavingen. Enerzijds kunnen mensen dus bij ons terecht met een middelenverslaving aan bijvoorbeeld alcohol-, cannabis– of cocaïne, anderzijds behandelen we ook gedragsverslavingen als seks-, game– of gokverslaving.

Wie bieden ook specialistische behandelingen aan voor mensen met een verslaving bij wie een psychische stoornis is vastgesteld. Verslavingen kunnen bijvoorbeeld samengaan met psychiatrische problemen als ADHD, angstklachten, depressie, eetproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek en PTSS (posttraumatische stressstoornis).

Persoonlijke, professionele behandelingen

Ons behandelteam bestaat uit professionals en ervaringsdeskundigen die samen met de verslaafde aan de slag gaan om zijn of haar levensstijl te verbeteren. Wij spitsen het behandeltraject toe op diens unieke situatie.

Zo bieden we de mogelijkheid om eenmaal per week poliklinisch behandeld te worden. Ook voor onze avondbehandelingen en twee– of vijfdaagse dagbehandelingen (met optioneel verblijf in een ‘sober living house’) kunnen mensen bij één van onze klinieken terecht. Deze bevinden zich in Amsterdam, Heerlen, Sittard en Venlo. Deze behandelingen kunnen indien nodig worden voorafgegaan door een detox.

We bieden daarnaast klinische behandelingen aan waarbij mensen gedurende twee à drie maanden worden opgenomen in een van onze klinieken in Cadier en Keer (bij Maastricht), Portugal of Zuid-Afrika. In zowel Portugal als Zuid-Afrika hebben we twee klinieken. Aan deze behandelingen gaat altijd een detox vooraf.

Meld u nu aan voor een intakegesprek

Bent u klaar voor een nieuw begin? Meld u dan direct aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. In dit één uur durende gesprek brengen we in kaart welke behandeling het best bij u past. Dit intakegesprek geeft ons meer inzicht in uw persoonlijkheid, geschiedenis en verslavingsproblemen.

Aan de hand van uw unieke situatie stellen we vervolgens een persoonlijk behandelplan voor u op. Daarna bespreken we dit plan met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van dit gesprek kiest u of u met de besproken behandeling van start gaat.

Vul direct het formulier in om u aan te melden. Zodra uw aanmelding bij ons binnenkomt, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak te maken. U kunt ons ook bereiken via 085 – 273 75 95 of info@vavc-ggz.nl.

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Direct aanmelden

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie