Afkickkliniek venlo

VAVC Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo
Nederland

E-mail
info@vavc-ggz.nl

Telefoonnummer
085-273 7595

VAVC Venlo

Vanuit ons prachtige pand in Venlo bieden we verslavingszorg op het gebied van onder meer alcohol, cannabis, cocaïne, gamen, gokken of seks. In de locatie Venlo (10 minuten lopen van het treinstation), bieden we verschillende behandelingen aan:

  • Intakegesprek en diagnostiek met één van onze psychologen;
  • Dagbehandeling: twee of vijf dagen per week van 9:00 tot 17:00 met de mogelijkheid tot verblijf in een sober living house;
  • Basis-GGZ (naast Specialistische GGZ);
  • Systeembegeleiding;
  • Interventiemogelijkheden voor patiënt en naasten, of met naasten afzonderlijk door een interventionist.

Van start met uw behandeling?

Bent u er klaar voor om een nieuwe draai aan uw leven te geven? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Tijdens dat gesprek onderzoeken we op welke manier we u het beste kunnen helpen. Daarna stippelen we een behandeltraject uit dat bij uw unieke situatie aansluit.

Twijfelt u?

Wanneer u twijfelt, neem dan contact op met ons op via 085 – 273 75 95 of info@vavc-ggz.nl. Er staat een deskundig team voor u klaar bij wie u terecht kunt met al uw vragen. U kunt ook een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Daarin kunt u alles te weten komen over alle mogelijkheden die wij hebben om u te helpen.

Meld u nu aan voor een intakegesprek

Bent u klaar om een nieuwe start te maken? Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek. Hierin spreekt u gedurende een uur met een van onze verslavingspsychologen. Vervolgens brengen we uw unieke situatie in kaart. Aan de hand van uw geschiedenis, omstandigheden en verslavingsproblematiek bekijken we vervolgens welke behandeling het beste bij u past.

Dit op uw unieke persoonlijkheid toegespitste behandelplan leggen we vervolgens aan uw voor in een adviesgesprek. Na afloop van dit gesprek staat u voor de keuze of u aan de behandeling gaat beginnen.

Bel ons op 085 – 273 75 95, stuur een mail naar info@vavc-ggz.nl of vul het aanmeldingsformulier in. Als we uw ingevulde formulier hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Direct aanmelden

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie