afkickkliniek Limburg verslavingszorg

Vincere-GGZ Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 – 401 2575

Vincere Sittard

Onze partner Vincere biedt vanuit hun prachtige pand in het centrum van Sittard verschillende verslavingsbehandelingen aan. U kunt hier terecht voor een behandeling van uw verslaving aan bijvoorbeeld alcohol, cannabis, cocaïne, gamen, gokken of seks. In de loopafstand van het station Sittard gelegen kliniek kunt u terecht voor diverse behandelingsvormen:

  • Intakegesprek met een psycholoog en diagnostiek;
  • Poliklinische behandeling: wekelijkse één-op-één gesprekken met een psycholoog;
  • Tweedaagse- of vijfdaagse dagbehandeling (twee of vijf dagen van 9:00 tot 17:00) met bij de vijfdaagse dagbehandelingeen optioneel een verblijf in een sober living house;
  • Avondbehandeling: elke dinsdag en donderdag (van 19:00 tot 22:00);
  • Basis-GGZ (naast gespecialiseerde GGZ);
  • Systeembegeleiding;
  • Interventiemogelijkheden voor zowel patiënt als naasten door een interventionist;
  • Nazorgtraject (terugvalpreventie).

Van start gaan met uw behandeling?

Bent u er klaar voor om van uw verslaving af te gaan kicken? Meld u dan direct aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Tijdens dat gesprek komen we meer te weten over uw situatie. Hierdoor kunnen we beter inschatten welk behandeltraject het best aansluit bij uw situatie. Vervolgens leggen we u in een adviesgesprek een behandelplan voor.

Twijfelt u?

Als u twijfelt, kunt u ons deskundige team raadplegen dat u kunt bereiken via 085 – 401 25 75 of info@vavc-ggz.nl. U kunt al uw vragen stellen. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen wij ons behandelaanbod uitgebreid toelichten.

Meld u aan voor een intakegesprek

Bent u klaar voor een nieuw begin? Meld u dan vandaag nog aan voor een intakegesprek. Dit gesprek met een van onze verslavingspsychologen duurt ongeveer een uur. Tijdens het gesprek komen we meer te weten over uw persoonlijke omstandigheden, geschiedenis en de ernst van uw verslaving. Aan de hand hiervan bepalen we welke behandeling het best aansluit bij uw unieke situatie.

In een adviesgesprek stellen we vervolgens een behandelplan voor. Aan het einde van het gesprek kiest of u met deze behandeling van start wil gaan.

Neem direct contact met ons op via 085 – 401 25 75 of info@vavc-ggz.nl, of vul het online aanmeldingsformulier in. Zodra we uw ingevulde formulier ontvangen, nemen we telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak te maken.

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Direct aanmelden

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie