Afkickkliniek venlo

VAVC Heerlen

Kapelaan Berixstraat 16
6411 ER Heerlen
Nederland

E-mail
info@vavc-ggz.nl

Telefoonnummer
085-273 7595

VAVC Heerlen

Onze locatie in Heerlen bevindt zich in een prachtig pand. Hiervandaan bieden we u direct professionele hulp als u wilt afkicken van uw alcoholverslaving, cannabisverslaving, cocaïneverslaving, gameverslaving, gokkenverslaving of seksverslaving. In de op tien minuten lopen van het station gelegen kliniek in het centrum van Heerlen kunt u terecht voor diverse behandelingen:

  • Intakegesprek en diagnostiek met één van onze psychologen;
  • Dagbehandeling: twee of vijf dagen per week van 9:00 tot 17:00 met bij de vijfdaagse optioneel een verblijf in een sober living house;
  • Avondbehandeling: iedere dinsdag en donderdag tussen 19:00 en 22:00;
  • Basis-GGZ (naast Specialistische GGZ);
  • Systeembegeleiding;
  • Interventiemogelijkheden voor patiënt en naasten door een interventionist.

Beginnen met uw behandeling?

Bent u er klaar voor om uw verslaving aan te pakken? Neem dan direct contact met ons op voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Aan de hand van dat gesprek bepalen we hoe we u het beste kunnen helpen. Vervolgens stellen we een behandelplan op waar u het meeste baat bij heeft.

Heeft u twijfels?

Als u twijfelt, raadpleeg dan ons deskundige team op 085 – 273 75 95 of info@vavc-ggz.nl. U kunt al uw vragen stellen of een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin ontvangt u de gewenste informatie over de behandeltrajecten die wij aanbieden.

Meld u direct aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuw begin? Meld u dan direct aan voor een intakegesprek. In dit één uur durende gesprek met een van onze verslavingspsychologen brengen we uw situatie in kaart. Daarna bepalen we aan de hand van uw persoonlijke omstandigheden, verslavingsproblematiek en geschiedenis welke behandeling u het beste kan helpen.

In een adviesgesprek bespreken we dit op uw unieke situatie toegespitste behandelplan vervolgens met u. Aan het einde van het gesprek kiest of u aan de behandeling wilt beginnen.

Neem contact met ons op via 085 – 273 75 95 of info@vavc-ggz.nl, of vul het aanmeldingsformulier in. Zodra we uw ingevulde formulier hebben ontvangen, bellen we u op om op korte termijn een afspraak te maken.

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Direct aanmelden

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie