Afkickkliniek amsterdam

VAVC Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

E-mail
info@vavc-ggz.nl

Telefoonnummer
085-273 7595

VAVC Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam bieden we effectieve verslavingszorg voor volwassen met verslavingsproblemen op het gebied van onder meer alcohol, cannabis, cocaïne, gamen, gokken en seks. Vanuit twee aan elkaar grenzende grachtenpanden in het centrum van Amsterdam bieden wij diverse behandelingen aan:

  • Intakegesprekken en diagnostiek met één van onze psychologen;
  • Dagbehandeling: twee of vijf dagen per week van 9:00 tot 17:00 met de mogelijkheid bij de vijfdaagse, om in een sober living house te verblijven;
  • Avondbehandeling: iedere dinsdag en donderdag van 19:00 tot 22:00;
  • Basis-GGZ (naast Specialistische GGZ);
  • Familieprogramma / systeembegeleiding;
  • Interventiemogelijkheden voor patiënt en naasten door een interventionist.

Uw behandeling starten?

Bent u bereid hulp te accepteren voor uw verslaving? Neem dan direct contact met ons op voor een intakegesprek. Zo komen we te weten hoe we u het beste kunnen helpen. Aan de hand van dit gesprek stippelen we een traject uit dat het best aansluit bij uw unieke situatie.

Zit u met vragen?

U kunt met al uw vragen terecht bij ons deskundige team op 085 – 273 75 95. Ook kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Zo kunt u meer te weten komen over de mogelijke behandeltrajecten. Het is immers belangrijk dat u achter de gekozen methode staat.

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Bent u klaar voor een nieuwe start? Neem dan direct contact met ons op voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. In dit één uur durende gesprek brengen we uw unieke situatie in kaart. Aan de hand van uw omstandigheden, persoonlijkheid en verslavingsproblemen bepalen we samen met u welke behandeling het best bij u past.

Dit op u persoonlijk afgestemde behandeltraject leggen we aan u voor tijdens een adviesgesprek. Na afloop van dit gesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Bel ons op 085 – 273 75 95 of vul het formulier om de eerste stap te zetten. Zodra we uw aanmeldingsformulier ontvangen, nemen we telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Direct aanmelden

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie