Verwijzers verslavingszorg

Vijfdaagse dagbehandeling VAVC-GGZ

Na een intakegesprek stellen een psycholoog en een psychiater een behandelplan voor u op. Als u hiermee akkoord gaat begint uw behandeling. De vijfdaagse dagbehandeling bestrijkt een periode tussen de 12 tot 13 weken. Tijdens deze periode bent u vijf dagen per week in behandeling op locatie van 09:00 uur tot 17:00 uur. In de vijfdaagse dagbehandeling zitten zowel groepssessies als individuele behandelingen.

Het is mogelijk om tijdens de vijfdaagse dagbehandeling in ons Sober Living House (SLH) te verblijven. Hier verblijft u met andere lotgenoten in één huis, en dus kunt u er na de behandeling nog voor elkaar zijn en gesprekken blijven voeren over obstakels die u ervaart. Indien u in het Sober Living House verblijft, dient u alleen het eerste weekend te verblijven in het huis. Na het eerste weekend mag u zelf kiezen of u in het huis verblijft, of u naar uw eigen woonadres gaat.

Heeft u vragen over de vijfdaagse dagbehandeling of twijfelt u ergens anders? Bel dan naar onze helpdesk op 085 – 273 75 95 of mail naar info@vavc-ggz.nl.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom VAVC?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika

 

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie