Verwijzers verslavingszorg

Tweedaagse dagbehandeling

Het kan zo zijn dat u behandeld moet worden, maar u het niet kan combineren in verband met werk of een andere reden. Om dit te combineren hebben wij ook een tweedaagse dagbehandeling. Deze is niet veel anders dan de vijfdaagse dagbehandeling, maar vindt enkel twee dagen per week plaats.

U bent hierbij van 09:00 uur tot 17:00 uur aanwezig op de locatie, twee dagen per week. Een tweedaagse behandeling duurt doorgaans ergens rond de 9 weken. Het is zoals bij elke behandeling mogelijk om na de behandeling nog een nazorgtraject in te gaan om u beter te wapenen tegen de gevaren van een terugval.

Wilt u beginnen met het oplossen van uw probleem maar is het nog een te grote stap? Praat dan eens met een van onze ervaringsdeskundigen. Zij zijn er geweest en willen u nu helpen om te komen waar zij staan in het leven. U kunt hen bereiken op: 085 – 273 75 95 of via e-mail op info@vavc-ggz.nl.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom VAVC?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika

 

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie