Kosten afkickkliniek

Uw behandeling wordt vergoed

Een behandeling bij VAVC wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Deze vergoeding handelen wij rechtstreeks met uw zorgverzekeraar af waardoor u hier niet naar hoeft om te kijken. De behandelingen vallen binnen uw basisverzekering waarop het verplichte eigen risico van toepassing is.

Geeft uw zorgverzekeraar in de polis aan dat zij verslavingszorg slechts deels vergoeden?
VAVC vindt dat iedereen recht heeft op een behandeling. Daarom hebben we ervoor gekozen om u te behandelen voor de vergoeding van uw zorgverzekeraar. VAVC neemt het verschil tussen de behandelkosten en de vergoeding van de verzekeraar voor zijn rekening.

Om de behandeling vergoed te kunnen krijgen is een verwijsbrief van de huisarts vereist. Deze is eenvoudig bij de huisarts te verkrijgen.

 

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Direct aanmelden

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie