Verwijzers verslavingszorg

Klinische behandeling bij Vincere

Bij ons staat de patiënt altijd centraal, omdat geen mens in onze ogen hetzelfde is. Daarom spitsen wij onze behandelingen toe op de unieke situatie van onze patiënten. Het is voor een succesvol traject immers cruciaal dat de patiënt volledig achter het gekozen traject staat. Dat geldt zowel voor onze ambulante behandelingen als onze klinische behandelingen. Wij streven ernaar zoveel mogelijk patiënten ambulant te behandelen zodat zij in hun eigen omgeving kunnen afkicken van hun verslaving. Maar indien dit niet mogelijk is, kan een klinische behandeling wellicht uitkomst bieden. Bent u verslaafd en wilt u meer te weten komen over ons behandelaanbod? Of wilt u zich aanmelden voor een ambulante of klinische behandeling? Neem dan direct contact met ons op via info@vavc-ggz.nl of 085 – 273 75 95.

Klinische behandeling in binnen- en buitenland

Om iedere patiënt zo goed mogelijk te kunnen helpen, bieden wij behandelingen op maat aan. Zo zijn er verschillende soorten klinische behandelingen. Om erachter te komen welke behandeling het best aansluit bij uw unieke omstandigheden, voert u eerst een intakegesprek. U spreekt dan gedurende ongeveer een uur met een van onze psychologen over uw persoonlijke situatie, geschiedenis en de ernst van uw verslaving. Het overleg dat de psycholoog van dienst vervolgens voert met een psychiater leidt tot een behandeladvies. Dit behandeladvies wordt u daarna voorgelegd in een adviesgesprek, waarna u besluit of u met de behandeling van start gaat. Mogelijk wordt een wekelijkse behandeling of avondbehandeling voldoende geacht, of wellicht is een twee– of vijfdaagse behandeling op zijn plaats. Maar er is ook een kans dat u wordt doorverwezen naar een kliniek van onze partner Vincere.

Afkickklinieken Vincere

Vincere heeft één kliniek in Nederland (in Cadier en Keer, nabij Maastricht) en meerdere klinieken in Portugal en Zuid-Afrika. U krijgt zowel geestelijk als fysieke en medische zorg van een team van specialisten en professionals in een geborgen sfeer. Indien er naast uw verslaving een psychische stoornis bij u is vastgesteld, wordt u ook hiervoor behandeld. Zonder de prikkels en verleidingen van uw eigen omgeving, vinden de behandelingen plaats in locaties die omgeven zijn door de natuur. Na afloop van uw klinische behandeling kunt u op nazorg rekenen. Dit is een van de belangrijkste fases van uw traject. Het is immers essentieel dat u alles wat u heeft geleerd gaat toepassen in uw vertrouwde omgeving. Met behulp van deze terugval preventie hebben al veel mensen hun verslaving structureel kunnen overwinnen.

Kijk voor meer informatie over onze klinische behandelingen op de website van Vincere

Heeft u vragen over de klinische behandeling of wilt u zich aanmelden voor een behandeling? U kunt met al uw vragen terecht bij ons deskundige team dat voor u klaarstaat. U kunt ons bereiken via info@vavc-ggz.nl of 085 – 273 75 95.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom VAVC?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika

 

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie