Verwijzers verslavingszorg

Avondbehandeling

Wij bieden bij VAVC diverse verslavingsbehandelingen aan zodat we de behandelvorm op uw persoonlijke situatie af kunnen stemmen. Wilt u voor uw verslaving behandeld worden maar heeft u daar overdag geen tijd voor? Dan is onze avondbehandeling mogelijk de ideale manier voor u om van uw verslaving af te komen. Bij deze behandelvorm werkt u gedurende 12 tot 13 weken twee avonden per week aan uw herstel. Wilt u meer te weten komen over onze avondbehandeling of wilt u zich hiervoor direct aanmelden? Neem dan nu contact met ons op via 085 – 273 75 95 of info@vavc-ggz.nl.

Voor wie is de avondbehandeling?

Een avondbehandeling is geschikt voor mensen die voor hun verslaving behandeld willen worden maar daar overdag geen tijd voor hebben. Uw baan, studie of gezinsleven kan zwaar te lijden hebben onder uw verslaving. U heeft uw handen mogelijk vol aan uw dagelijkse bezigheden. We hebben mede daarom deze avondbehandeling in het leven geroepen. Zo kunt u een intensief behandeltraject volgen zonder dat u vrij hoeft te nemen van uw werk of studie.

Kom ik in aanmerking voor een avondbehandeling?

Geen mens is in onze ogen hetzelfde. Daarom bekijken we nauwkeurig per geval welke van onze behandelvormen het meest geschikt is. We hebben immers verschillende soorten verslavingsbehandelingen die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Tijdens een intakegesprek komt onze psycholoog meer te weten over uw verslavingsproblematiek. Vervolgens krijgt u in een adviesgesprek te horen welk behandeltraject het best aansluit bij uw unieke situatie.

Hoelang duurt een avondbehandeling?

Het traject voor een avondbehandeling duurt normaal gesproken zo’n 12 tot 13 weken. Indien de psychiater dat aanraadt, kan er een detox aan de behandeling voorafgaan. Dit is echter niet in alle gevallen nodig.

Waar en wanneer vindt de avondbehandeling plaats?

De avondbehandeling vindt plaats op de locatie van onze partner Vincere in Sittard. U wordt hier elke dinsdag en donderdag behandeld tussen 19:00 tot 22:00 uur.

Wanneer kan ik beginnen?

Als u een verslaving heeft of vermoedt met een vorm van verslaving te kampen, kunt u contact met ons opnemen. Tijdens een intakegesprek wordt onderzocht of u en welke behandeling u nodig heeft en zo ja, welke behandelvorm ideaal is voor u. VAVC staat bekend om zijn hoge effectiviteit en korte wachttijden. Neem contact met ons op voor een actueel overzicht van onze wachttijden.

Neem contact op voor meer informatie

Zit u met vragen of heeft u twijfels? U kunt met al uw vragen terecht bij onze deskundige collega’s. Het is tevens mogelijk om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wilt u meer weten over onze avondbehandeling? Neem dan telefonisch contact met ons via 085 – 273 75 95 of stuur een e-mail naar info@vavc-ggz.nl. Wij helpen u graag aan meer informatie.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom VAVC?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika

 

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie