intake verslaving

Aanmeldprocedure behandeling verslaving

U kampt al voor een langere tijd met een verslaving, maar heeft het moedige besluit genomen om hulp te zoeken en uw behandeling te starten.

1. Aanmelden
Bent u klaar om van start te gaan? Meldt u zich dan aan bij VAVC via het online aanmeldformulier op onze website. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met VAVC. Het telefoonnummer hiervoor is: 085 – 273 75 95. Wanneer u alleen wilt informeren naar een behandeling of vragen heeft kunt u dit ook telefonisch vragen.

2. Intakegesprek
Nadat u zich heeft aangemeld bij ons, gaat een psycholoog een intakegesprek met u voeren. Hierin wordt gekeken naar uw persoonlijkheid, de ernst van uw verslaving en omliggende factoren waardoor wij een duidelijk beeld krijgen hoe wij u kunnen helpen. Een intakegesprek duurt ongeveer anderhalf uur.

U dient de volgende documenten bij te hebben voor het intakegesprek:

  • Een verwijsbrief van uw huisarts
  • Een kopie van uw identiteitsbewijs (identiteitskaart of paspoort)
  • Een kopie van uw zorgpas

3. Uw adviesgesprek
Naar aanleiding van de informatie die wij hebben gekregen uit uw intakegesprek stellen wij een behandelplan op. In een adviesgesprek met de psycholoog en psychiater bespreekt u het behandelplan. Wanneer u het er mee eens bent dat dit behandelplan voor u werkt dan kunt u met ons team van specialisten en ervaringsdeskundige met de behandeling starten. Het casemanagement zal u bellen voor het maken van een afspraak om te starten.

4. Het starten van uw behandeling
Wij stellen u een persoonlijk behandelplan voor; wanneer u het eens bent met het door ons gekozen behandeltraject kunt u hiermee van start gaan. Er staat een compleet team voor u klaar bestaande uit specialisten en ervaringsdeskundigen om u te ondersteunen naar uw herstel.

Bekijk hier de verschillende behandelingen

 

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Direct aanmelden

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden, maar is het nog een te grote stap? Bel dan vrijblijvend naar 085 - 273 75 95 om uw vragen te stellen en laat ons uw twijfels wegnemen. Wij staan voor u klaar.

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie