Behandeling van uw verslaving

Effectieve behandeling van uw verslaving

Intake om de juiste behandeling te bepalen
Tijdens de vrijblijvende intakegesprek brengen we uw situatie in kaart. Tijdens het daaropvolgende adviesgesprek bespreken we hoe wij denken dat we u het beste kunnen helpen. Naar aanleiding van dit gesprek wordt de te volgen behandeling vastgesteld. Na het adviesgesprek start u snel met uw behandeling.

De behandelmogelijkheden

Onze behandeling heeft als doel om u volledig van uw verslaving te genezen. Om dit te bereiken biedt VAVC verschillende behandelingen. Met deze behandelingen kunnen we u helpen op de manier die het beste bij u en uw situatie past.

Wekelijkse behandeling

Tijdens deze behandelmethode wordt u tijdens het stoppen begeleid door onze behandelaren. De wekelijkse behandelingen geven u waardevolle handvatten en de noodzakelijke steun om succesvol af te kicken.

Dagbehandeling

Onze dagbehandeling is een intensieve behandeling van maandag tot en met vrijdag van negen tot vijf uur. Binnen een huiselijk en warme sfeer volgt u een divers programma van zes tot twaalf weken.

Nazorg*

Na de behandeling volgt een belangrijke fase. U keert weer volledig terug in uw eigen woon- en werksituatie, zonder de steun van je behandelaren en lotgenoten. Ons nazorgtraject is speciaal ontwikkeld om u in deze fase te ondersteunen. De nazorg is erop gericht om de in onze behandeling geleerde vaardigheden in het dagelijks leven toe te passen. Dankzij onze nazorg maakt u stap voor stap succesvol de stap naar een leven zonder verslaving.

*Op korte termijn verwacht

Vergoed door uw zorgverzekeraar

Behandeling van uw verslaving wordt vergoed door uw zorgverzekering. Behandeling van een verslaving valt binnen de basisverzekering. Dit betekent dat eventueel alleen uw eigen risico van toepassing is.

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Direct aanmelden

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul het formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Onze Locaties

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Locatie maastricht

Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Heerlen

Kapelaan berixstraat 16
6411 ER Heerlen

Meer over locatie

Locatie Heerlen

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie